Tal van activiteiten bij Whemer Hof

Bij de Whemer Hof, aan de Ratumsestraat 20, kunnen senioren zeven dagen per week terecht voor verschillende activiteiten. Het ontmoetingscentrum is ruim van opzet en biedt daardoor vele mogelijkheden.

Tekst: Ton Hoogenraad | Foto: Franz te Loo

Zo kunt u gezellig bij anderen aanschuiven, de rijke keuze aan kranten doornemen of een boek uitzoeken. Evenals de bibliotheek heeft de Whemer Hof inmiddels een keur aan boeken, die in de loop van de tijd door de bezoekers zijn meegenomen. Kijk gerust of er iets van uw gading bij zit. Nadat u het boek heeft gelezen, willen we wel graag dat u het weer terugbrengt. Etentje Maar er worden bij de Whemer Hof ook verschillende activiteiten georganiseerd. Zo wordt er eenmaal in de maand op zondag door Stichting Ouderen Actief (STOA) een etentje georganiseerd voor de liefhebber. Zien eten doet immers eten! De kok schotelt tijdens de lunch diverse heerlijke gerechten voor.

Op dinsdagmorgen wordt door vrijwilligers van de bibliotheek computerles gegeven en op donderdags is de schilderclub aanwezig. Op vrijdagmorgen is er een handwerkclub en op vrijdagmiddag wordt een spelletjesmiddag georganiseerd. Dit alles staat los van de gebruikelijke openstelling en inloop. De zaal is groot genoeg, zodat de activiteiten anderen niet stoort. Kom en maak kennis met de Whemer Hof; een ontmoetingscentrum voor álle senioren!

Bekijk andere artikelen

arrow_upward