Fotostudio PilonMedia

is hét adres voor fotoshoots, pasfoto’s én fotobewerking
 

In het centrum van Winterswijk zit Fotostudio PilonMedia. Hier kan je terecht voor fotoshoots, pasfoto’s, fotolijsten, het inscannen en bewerken van je dierbare foto’s of het afdrukken van foto’s in allerlei formaten. Daarnaast maakt Romy Pilon prachtige trouwfoto’s en familieportretten, zowel in de studio als op locatie.

Fotostudio PilonMedia is opgezet door Romy Pilon en haar vader Dinand. Romy is opgeleid fotograaf. Dinand is een ervaren pasfoto-fotograaf en voert de administratie. PilonMedia is de enige professionele fotograaf in Winterswijk waar pasfoto’s gemaakt worden.

 


Pasfoto’s
Voor het bezoeken van de studio en het maken van pasfoto’s hoeft geen afspraak gemaakt te worden. Het verlengen van een rijbewijs voor de RDW kan door PilonMedia online verzorgd worden. Klanten hoeven dan alleen nog naar het gemeentehuis om het rijbewijs op te halen.
 

Ruime studio
PilonMedia heeft het grote voordeel van een mooie, ruime studio in het centrum. In die studio vinden allerlei shoots plaats: gezinsshoots, portretfotografie en shoots voor sociale media zoals LinkedIn voor zakelijk gebruik. Populair zijn cakesmashshoots waarbij gekozen kan worden
uit ruim vijfentwintig settings, zoals boerderij, jungle, circus of zeemeermin. Cakesmashshoots zijn shoots waarbij kinderen van één jaar een mooie themataart voor hun neus krijgen waarmee ze mogen doen wat ze willen. “Dit doen we meerdere keren per week,” zegt Romy. Andere populaire studio-shoots zijn de mini-shoots. “Shoots voor kinderen van ongeveer een kwartier,” licht Romy toe. “Laatst hadden we Portretjesdag. In de lente doen we weer een mini-shoot met een leuk voorjaarsthema. Inschrijven kan via onze site.”


Eigen stijl
Naast studiowerk doet Romy ook locatie-shoots. “Veel huwelijken,” zegt Romy, ,,Maar ook veel familieshoots, niet alleen van Winterswijkse families maar ook van families die hier op een vakantiepark of camping staan. Ze bellen dan en zeggen: “We zijn als familie nu compleet, we willen daarom graag een shoot boeken.” Romy heeft haar eigen stijl van fotograferen. “Ik ben echt een mensenfotograaf,” zegt ze. “Iedere fotoshoot moet een feestje zijn. Ik wil mensen vastleggen zoals ze zijn, ongedwongen, losjes, spontaan en niet geposeerd.”


Scannen, retoucheren en afdrukken
PilonMedia maakt niet alleen foto’s. Ze drukt ze ook af en knapt ze op door ze te retoucheren. “Soms komen mensen met een kleine foto van een dierbare of overledene,” licht Romy toe. “Ik bewerk dan de foto, zodat de familie die bij de uitvaart in een mooi lijstje bij de kist kan zetten. Nabestaanden zijn daar heel blij mee.” Ook voor het inscannen en afdrukken van foto’s is PilonMedia hét adres. ”Wij kunnen afdrukken tot elk gewenst formaat, tot A2 printen we zelf,” zegt Dinand. “Ik denk altijd graag mee met de klant en pas eventueel de belichting of het contrast aan, zodat de foto het best tot uiting komt.”


Fotostudio PilonMedia
is hét adres voor fotoshoots, pasfoto’s én fotobewerking
www.fotostudiopilonmedia.nl
Torenstraat 3
7101 DC Winterswijk
Tel. (06) 22 30 70 91 of (06) 12 05 69 36

Bekijk andere artikelen

arrow_upward