Rekla Oost voor belettering en warmte-, zon- en uvwerend folie

Rekla Oost belettert praktisch alles: complete wagenparken of een enkel voertuig, gevelbekleding, reclameborden en nog veel meer, maar ook warmte-, zon- en uv-werend folie. “Bij ons kan iedereen gewoon binnenlopen,” zegt directeur en eigenaar Andries Mensink. “Wij zijn laagdrempelig en de medewerkers zijn allround.”

Tekst: Sander Damen      Foto: Rekla Oost

Laagdrempeligheid, het directe contact en medewerkers die allround zijn, kenmerken het beletteringsbedrijf dat al sinds 2008 actief is. “Het is bijzonder dat iedere medewerker niet alleen kan ontwerpen, maar ook kan printen en de belettering kan aanbrengen,” vertelt Andries. “Als een auto van de garage komt, hebben wij het ontwerp meestal al lang en breed klaar. Het beletteren duurt dan één tot drie dagen, afhankelijk van de complexiteit van het ontwerp. Wij doen een enkel voertuig of een compleet wagenpark. Een voorbeeld van een groot project dat we onlangs opgeleverd hebben, is de belettering van zesendertig auto’s voor Wassink Installatie.”

Carwrapping
Als een klant belettering van een auto, bus of vrachtwagen wil dan maakt Rekla Oost allereerst een opzet. Vervolgens wordt het ontwerp in overleg met de klant besproken en eventueel aangepast.
Beletteren van auto’s is één van meest gevraagde diensten, maar is lang niet het enige dat Rekla Oost doet. Je kunt er ook terecht voor onder meer gevelbekleding, machinebelettering, vlaggen, banieren, reclamezuilen, bewegwijzering en reclameborden of sponsorborden. 
Veel vraag is er ook naar carwrapping. “We hebben een uitgebreide waaier van folies waar klanten een kleur uit kunnen kiezen die in mat, zijdemat of glanzend uitgevoerd kan worden”, vertelt Andries.

Veel klanten, groot en klein
Ook een beletteringsbedrijf moet met de tijd mee. Andries houdt daarom duurzame ontwikkelingen als pvc-vrij folie en nieuwe machines in de gaten: “Onlangs zijn we naar een beurs in Amsterdam geweest, waar we een machine hebben bekeken die een aantal van onze machines moet gaan vervangen. En duurzaamheid is natuurlijk een actueel thema.” Rekla Oost werkt voor grote en kleine klanten. “Van zzp’ers tot bedrijven met een groot wagenpark,” licht Andries toe.

Warmte-, zon- en UVwerende folie
Niet alle producten dragen reclame. “We worden steeds vaker gevraagd om zon-, warmte- en uvwerende folie aan te brengen,” vertelt Andries. “Dat houdt de warmte binnen en de UV-werende folie voorkomt zelfs dat bijvoorbeeld kleding in de etalage verkleurt. De folie kan aan de buiten- en binnenkant worden gemonteerd, dus eventuele reclame op het raam blijft gewoon zichtbaar.”

Rekla Oost is gevestigd aan Stevinstraat 2, 7102 JB Winterswijk en te bereiken via 0543 – 51 51 21 of info(at)rekla-oost.nl

Meer informatie is te vinden op www.rekla-oost.nl.

Bekijk andere artikelen

arrow_upward