Provius neemt Te Loo Media BV over Winterswijk binnen & buiten op dezelfde voet door

Franz te Loo van Te Loo Media BV maakt bekend dat hij zijn zakelijke activiteiten overdraagt aan Provius, vertegenwoordigd door Peter Kokkeler. In 2016 is Franz te Loo gestart met het de Vijftigpluskrant. Het magazine is later geïntegreerd in het magazine Winterswijk Binnen & Buiten. Na vele jaren van hard werken, het publiceren van magazines en organiseren van events is het tijd voor Franz om te gaan genieten van een welverdiend pensioen.

Tekst: Franz te Loo en Peter Kokkeler   Foto: Franz te Loo


Met Peter Kokkeler en Provius is er een betrouwbare partij gevonden om de uitgaven Winterswijk Binnen & Buiten en Verrassend Winterswijk voort te zetten. Provius zal als nieuwe beheerder van Te Loo Media BV blijven zorgen voor de uitgave van regionale magazines. Daarnaast biedt Provius uitgebreide diensten aan op het gebied van website-ontwikkeling, zoekmachinemarketing en social media management. Hierbij staan de wensen van de ondernemer centraal, met een duidelijke focus op resultaat. 

Onder de nieuwe leiding zal het ervaren redactieteam met evenveel passie en toewijding blijven werken aan het creëren van inspirerende en hoogwaardige publicaties. De lezers kunnen rekenen op dezelfde kwaliteit en zorg die zij gewend zijn, met als doel de regio te blijven verrassen en informeren. Ook voor de partners van de magazines verandert er weinig. Dorinda Abbink blijft hier het vertrouwde gezicht en de contactpersoon.

Wij willen u hartelijk danken voor uw voortdurende vertrouwen in Te Loo Media BV en Provius kijkt ernaar uit om de samenwerking met lezers en partners op dezelfde vertrouwde en waardevolle manier voort te zetten.

Franz te Loo & Peter Kokkeler

Correspondenten (en onderwerpen) gezocht!
Hou je van schrijven en kan je dat ook goed? Wij zoeken uitbreiding van het correspondentenbestand. Lijkt het je leuk af en toe een artikel voor een van onze uitgaven te schrijven, neem dan contact met ons op. Wij geven ook beginnende schrijvers graag een kans. Heb je geen schrijverstalent, maar weet je wel een leuk lokaal onderwerp voor ons magazine? Ook dan horen we graag van je. We ontvangen je mail graag op: info(at)winterswijkbinnenenbuiten.nl

Bekijk andere artikelen

arrow_upward