Heino Wonnink: specialist in internet, telefonie, en beveiliging

Het internet biedt particulieren en bedrijven ontzettend veel mogelijkheden. Denk aan telefonie, wifi, televisie, smart home toepassingen of beveiliging. Telecomengineer Heino Wonnink kent al die mogelijkheden en levert alles klaar voor gebruik op. Helder, duidelijk, betrouwbaar en betaalbaar, dat is Heino Wonnink.

Tekst: Sander Damen Foto: Heino Wonnink

Goed advies is de basis van Heino’s dienstverlening. Hij biedt belangstellenden, zakelijk en particulier, altijd een vrijblijvend adviesgesprek aan waarin ze hun wensen of problemen op het gebied van beveiliging, internet, domotica of telefonie kenbaar kunnen maken. “Vervolgens bedenk ik oplossingen en maak ik een offerte,” licht hij toe. “Allemaal geheel vrijblijvend. Mensen zijn natuurlijk nergens toe verplicht.”

Particulieren

Bij particulieren gaat het meestal om het plaatsen van camera’s, bijvoorbeeld op de carport, verbetering van het wifinetwerk, domotica (‘smart home’) of het installeren van een compleet beveiligingssysteem, met onder meer camera’s, sensoren en sirenes of beveiliging van campers en caravans. “Desgewenst een systeem dat ook een melding doet aan de meldkamer,” zegt Heino. “Dat doe ik in samenwerking met Safetytech van Jan Willem Bosvelt. Een heel betrouwbare partner.”

Zakelijke markt

Bedrijven laten hun beveiliging ook graag door Heino verzorgen. Met een 4 of 5 g-verbinding kunnen producten en wagens overal in Nederland gevolgd en bekeken worden. Ook kunnen overal wifinetwerken gerealiseerd worden, bijvoorbeeld in marktkramen. “Dat is handig voor onder meer pinbetalingen en beveiligingscamera’s,” zegt Heino, “Daarnaast verzorg ik vaak de telefonie voor bedrijven. Daarvoor gebruik ik Xelion, een Nederlands product waar je onbeperkt zowel vaste als mobiele toestellen aan kan toevoegen. Met de bijbehorende app regel je alles. Ben jij of een werknemer op vakantie? Dan schakel je met een schuif de telefoon uit of door naar een ander toestel.”

Hobby

Als Heino vertelt over alle mogelijkheden die zijn producten bieden, voel je zijn enthousiasme. “Techniek is toch geweldig!” zegt hij. “Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Vroeger was ik automonteur, maar techniek is echt prachtig mooi. Ik ben blij dat ik deze keuze gemaakt heb.” Hij vindt het dan ook helemaal niet vervelend om naar bijscholings- of productcursussen te gaan om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.

Abonnementen

Klanten kunnen bij Heino terecht voor applicaties, wifiversterkers, camera’s en andere apparatuur maar ook voor internet- en telefoonabonnementen. “Met Solcon kan ik ook glasvezel in het buitengebied verzorgen,” zegt Heino. “Voor mobiele telefonie kunnen we contracten bij verschillende providers afsluiten. En als de klant dan een televisie-abonnement wil of alleen NLZiet, een camera of een compleet beveiligingsysteem, ik lever het gebruiksklaar op. De producten die ik verkoop zijn goed en betaalbaar. En mochten er vragen zijn of er is service nodig, dan ben ik snel bereikbaar via What’s app, e-mail of telefoon.”

Meer informatie is te vinden op: www.heinowonnink.nl

Bekijk andere artikelen

arrow_upward