Die Slingetaler

zorgen weer voor avond vol Musik und gute Laune

 

Het bekende gezelligheidsorkest Die Slingetaler verzorgt op zaterdag 2 maart een sfeervol en vrolijk muziekprogramma in Alpenländische sfeer in Gebouw Wilhelmina Kotten. Gastorkest is “Die Reifholzkapelle” uit Boven-Leeuwen, een van denmeest geliefde blaasorkesten van Nederland.

Tekst: Aangeleverd Foto’s: Die Slingertaler

Die Slingetaler komt uit Kotten en bestaat uit vijf heren en drie dames. Het orkest brengt Alpenländische volksmuziek, Duitse Schlagers, maar ook Achterhoekse muziek, country en Nederlands- en Engelstalige evergreens, veelal voorzien van een Alpenländisch sausje. “Een band vol “Musik und gute Laune”, zo omschrijven ze zichzelf.


Gastorkest
Gastorkest op 2 maart is “Die Reifholzkapelle” uit Boven- Leeuwen. Het orkest bestaat uit tweeëntwintig getalenteerde muzikanten, en een zangeres en zanger. “Die Reifholzkapelle”, is in 1972 opgericht. Door zich te specialiseren in Egerländeren Tsjechisch repertoire heeft het zich ontwikkeld tot een van de meest geliefde blaasorkesten van Nederland.


Reserveren
Het optreden van Die Slingetaler en Die Reifholzkapelle op zaterdag 2 maart vindt plaats in gebouw Wilhelmina aan de Meester Meinenweg 1 in Kotten. Het begint om 19.30 uur en is rond 23.30 uur afgelopen. De entree is 12 euro per persoon. Kaarten zijn te koop bij Leon te Kempel Tweewielers, Ravenhorsterweg 8 in Winterswijk, online te reserveren via email, slingetaler(at)gmail.com,
of telefonisch te bestellen op 06-10222446.

Bekijk andere artikelen

arrow_upward