Paasparty in Meddo

moet nieuwe traditie worden

 

Regeldruk, een tekort aan vrijwilligers en een toenemende tijdsinvestering zorgden ervoor dat de organisatoren van het Paasvuur het plezier begonnen te verliezen. Nu organiseren ze op 30 en 31 maart een nieuw feest: Paasparty Meddo. Kleinschaliger en beter behapbaar, in de traditie van het Vuurfestival: gezellig en voor ieder wat.

Tekst: Sander Damen Foto: Vuurfestival Meddo

Het paasvuur groeide de organisatoren een beetje boven het hoofd, vertelt Roy Heesen, de drijvende kracht achter de stichting Vuurfestival Meddo die Paasparty Meddo organiseert. ,,Het werd iets te veel voor ons, maar helemaal stoppen, dat zou toch jammer zijn. Daarom hebben we gekozen voor een kleinschaligere opvolger in de vorm van een tentfeest. “

“Het programma is erg divers,” vervolgt Roy. “Zo staan op zaterdag coverband ‘The Euro’s’ en Tony Junior geprogrammeerd. Op zondag hebben we de ABBA coverband, Jody Bernal en het hardere werk van Outsiders, echt voor ieder wat wils”.

Nieuw is ook de plek waar het feest plaatsvindt: de Beijersdijk in Meddo. “Ik verwacht dat we voortijdig uitverkocht raken”, aldus de organisator die onlangs een nieuw feest aankondigde. “In september organiseren we Het ‘HaXXLFest’, een feest om de oogsttijd te vieren.”

Tickets voor het HaXXLFest en Paasparty Meddo zijn te koop
op vuurfestival.nl of op paaspartymeddo.eventgoose.com.

Bekijk andere artikelen

arrow_upward