Vijftien jaar Podotherapie Achterhoek in Winterswijk

Pijnvrij lopen doen we het liefst allemaal, maar zo vanzelfsprekend is dat niet. Er zijn veel mensen die
dagelijks pijn hebben aan hun voeten. Suzanne Vrieze-Oberink en haar team van vier podotherapeuten
helpen je graag hierbij. Zij hebben de kennis en ervaring om je weer pijnvrij te laten lopen.

Tekst: Sander Damen Foto: Podotherapie Achterhoek

Het is heel vervelend last van je voeten te hebben. Pijn belemmert je in je dagelijks leven. Het heeft effect op je werk en je privéleven. Moeite met werk, sport of hobby’s wil natuurlijk niemand. En dat is ook niet nodig. Voor veel problemen aan je voeten kan Podotherapie Achterhoek een oplossing bieden. Het enige wat je hoeft te doen, is een afspraak maken.

 


Advies, hulpmiddelen, behandeling
Voor pijnlijke voeten heeft Podotherapiepraktijk Achterhoek verschillende oplossingen. Ze kunnen advies geven, maar ook op maat gemaakte hulpmiddelen die je in je schoenen draagt, voor je maken. Dat kunnen podotherapeutische zolen zijn, maar ook ortheses (teenstukjes) of een nagelbeugel (bij ingegroeide teennagels). Ook het behandelen van voeten lijdt tot verlichting van pijn. Dat doet Podotherapie Achterhoek onder meer door eelt/likdoorns te verwijderen, of ‘moeilijke nagels’ aan te pakken, zoals bijvoorbeeld ingegroeide teennagels, schimmels en kalknagels.

 

‘Blijf niet met pijn in
je voeten lopen!’

 


Kinderen
Podotherapie Achterhoek is er voor alle leeftijden, ook voor kinderen. Door de groei kunnen er bij kinderen soms afwijkingen ontstaan in de voetenstand en het looppatroon. Ook kunnen er andere klachten voor komen dan bij volwassenen. Voor kinderen die pijn in de voeten of benen hebben bij het sporten of in het dagelijks leven kan Podotherapie Achterhoek veel betekenen! Dat kinderen pijn hebben bij het lopen is niet normaal. Laat er wat aan doen!


Persoonlijke benadering
Wat Podotherapie Achterhoek bijzonder maakt, is dat het met vijf podotherapeuten een kleine praktijk is. Hierdoor kunnen ze een hele persoonlijk benadering aan voetzorg geven. En ook niet belangrijk, juist doordat het een kleine praktijk is kunnen de kosten relatief laag gehouden worden en zijn de medewerkers zeer betrokken. Er is geen callcenter waar je naartoe moet bellen om een afspraak te maken. Je krijgt altijd direct een van de podotherapeuten te spreken.


Specialismen
Ondanks dat Podotherapie Achterhoek een kleine praktijk is, heeft ze veel specialismen in huis, zoals Diabetespodotherapeut, Kinderpodotherapeut, Reuma Podotherapie, Bedrijfspodotherapie en voetzorg voor ouderen. Podotherapie Achterhoek is vijftien jaar geleden begonnen in Winterswijk en heeft momenteel vier vestigingen: Winterswijk, Silvolde, Dinxperlo en Varsseveld. Er is veel kennis en ervaring in de praktijk aanwezig.


Contact
Neem bij vragen en het maken van een afspraak gerust contact op met Podotherapie Achterhoek.
Zij zijn te bereiken via 0543-530979, info@podotherapieachterhoek.
nl of via www.podotherapieachterhoek.nl

Bekijk andere artikelen

arrow_upward