Foto-expositie in Molen Bataaf

In de molenbelt van Molen Bataaf is door Fotogroep Lichtpunt een kleine foto-expositie ingericht, met als thema ‘Ambachtelijk Winterswijk, passie en vakmanschap van toen en nu’.


Tekst: Betty Wassink| Foto: Wim te Selle


De zes fotograferende leden van de fotogroep zijn blij dat ze een locatie hebben gevonden voor deze kleine tentoonstelling. Een van de leden, Wim te Selle, is tevens vrijwilliger bij Molen Bataaf. “Als fotoclub wil je natuurlijk graag regelmatig exposeren, maar het is niet altijd makkelijk om een locatie te vinden. Een paar jaar geleden hingen onze foto’s in de gangen van het SKB.”

De molen past echter prima bij het onderwerp dat is uitgekozen: ‘Ambachtelijk Winterswijk, passie en vakmanschap van toen en nu’. “In de ruimte zijn enkele extra lichtpunten aangebracht, waardoor het een sfeervolle presentatieruimte is voor ons.” De expositie is tot eind oktober te zien tijdens de openingsuren van Molen Bataaf.

Marion Bauhuis
Fotogroep Lichtpunt is vijftien jaar geleden begonnen in de bibliotheek en wordt geleid door fotograaf/kunstenaar Marion Bauhuis uit Aalten. In de wintermaanden heeft de fotogroep maandelijks een bijeenkomst in Aalten. Vijf leden van de fotogroep hebben ieder met een aantal foto’s bijgedragen aan de foto-expositie in de molenbelt.

Bekijk andere artikelen

arrow_upward